NYHEDER

 

LEDIGE JOB

 

FEBRUAR 2018

 

JOB: Chauffør søges til kørsel mellem Frederikshavn og Sverige

 • Kørsel af fisk i fast rute mellem Frederikshavn og Gøteborg
 • Bilen færdig oplæsset i Frederikshavn om aftenen
 • Fast egen bil
 • Fast makker
 • Privat sygeforsikring efter 1 års ansættelse
 • Løn efter overenskomstens regler og takster
 • Henvendelse til:
  • Susan Jensen: sje@fiskelogistik.com
  • Mobil: +45 20197100

 

 


 

OVERTAGELSE AF FINN RAMS A/S, HIRTSHALS

 

November 2014

 

Pr 1/9 – 2014 har Fiskelogistikgruppen overtaget Finn Rams A/S i Hirtshals. Finn Rams råder over 6 biler og trailere, som nu er en del af vores vognpark. Finn Rams startede op i 1980 og har siden kørt mange kilometer på de danske veje, hvor varemærket har været pålidelighed og punklighed. Finn Rams har kørt køle- og frysetransport i hele Danmark, og for Fiskelogistikgruppen ses denne overtagelse som en stærk udvidelse af vores virksomhed samt en styrkelse af i sær vores Hirtshals-Padborg rute.

 

Finn Rams’ medarbejdere er fortsat en del af virksomheden og tidligere direktør Finn Rams er også fortsat i virksomheden, hvor han varetager de samme funktioner han før varetog, samt han har ansvar for at opretholde gode kunderelationer. Vi håber at kunne fortsætte det gode arbejde under de værdier som Finn Rams har stået for under nye faner hos Fiskelogistik Gruppen A/S. 

 

 

NY KØLE-FRYSE SERVICE DANMARK-NORGE

 

December 2013

 

Fiskelogistik Gruppen A/S har i mange år været DB Schenker Norges faste samarbejdspartner i Danmark. Dette samarbejde vil fortsætte uændret fremover.

 

Men som en naturlig udvikling i samarbejdet, i et transportmarked der er i stadig  forandring, vil Fiskelogistik Gruppen A/S i overensstemmelse og i fortsat samarbejde med DB Schenker, fremover positionere sig som selvstændig udbyder af stykgods og partloads transporter med køl og frys fra Danmark til Norge.

 

Fiskelogistik Gruppen A/S vil også kunne tilbyde 2 ugentlige afgange med fersk fisk til Oslo området. Afgange vil være mandag med levering tirsdag og igen onsdag med levering torsdag.

 

Har ovenstående nyhed jeres interesse så kontakt Susan Jensen for nærmere oplysninger og få et køligt overblik over afgange og priser.

 

Susan Jensen direkte på mobil: 20 19 71 00 eller på mail: sje@fiskelogistik.com