CHAUFFØRER TIL NATARBEJDE

SJÆLLAND

 

 

For tiltrædelse snarest muligt søges to chauffører til kørsel med fersk og frossen fisk som stykgods på Sjælland. Arbejdet kræver, at du er omhyggelig, har det godt i til tider hektiske omgivelser, og klar til at yde en god service for vore mange kunder. Det er en fordel, hvis du har lagererfaring.

 

Du vil komme til at indgå i et team med 4-5 dygtige kollegaer med mange års erfaring. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold.

 

Chauffør 1

Søndag kl. 22.30-08.30

Mandag kl. 22.30-08.30

Tirsdag kl. 22.30-08.30

Onsdag kl. 22.30-08.30

Tordag kl. 22.30-08.30

Start og slut i Vemmelev. Tidspunkterne er ca.-tider.

 

Chauffør 2

Mandag kl. 22.00-06.30

Tirsdag kl. 18.00-06.30

Onsdag kl. 18.00-06.30

Torsdag kl. 18.00-09.00

Start og slut i Vemmelev. Tidspunkterne er ca.-tider.

 

 

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så send os en kort ansøgning (alder, erfaring mv.) på job@fiskelogistik.com, så kontakter vi dig efterfølgende.

 

 

LAGERARBEJDER

VANGEN, FREDERIKSHAVN (SÆBY N)

 

 

For snarlig tiltrædelse søges en robust og mødestabil medarbejder til vores kølelager Nordvej 12, Frederikshavn (Sæby N).

 

Arbejdet består i at modtage stykgods (fersk og frossen fisk), (delvis) ompakke og omlæsse godset. Derfor kræver jobbet, at du har et godt overblik, gode danskkundskaber, er omhyggelig, i god fysisk form samt har truckcertifikat. Ansøgere med C/E kørekort foretrækkes.

 

Arbejdstiden er dagligt fra kl. 17.00-ca. 01.00 samt vagt hver 2. søndag (10-12 timer).

 

Vi tilbyder et fast job i velordnede rammer og med gode løn- og ansættelsesforhold.

 

Hvis du er interesseret, så send os en kort mail på job@fiskelogistik.com med dine info og lidt om, hvad du har lavet tidligere, så kontakter vi dig.

 

CHAUFFØR-AFLØSERE

 

Du har måske kørt som chauffør tidligere og laver noget andet i dag, eller du er stoppet med at arbejde men gerne vil køre lidt engang i mellem.

Vi har altid plads til nye afløsere (både Sjælland og Frederikshavn/Hirtshals, og ofte kan det også udvikle sig til et fast job, hvis du er interesseret i det.

 

For nærmere information send en kort mail til job@fiskelogistik.com, så kontakter vi dig efterfølgende.

 

 
Fiskelogistik Gruppen A/S – Nordvej 12, Vangen, 9900 Frederikshavn

 

Fiskelogistik Gruppen A/S er én af Danmarks førende transportør af indenlandsk fisk. Via et finmasket rutenet og terminaler i Jylland og på Sjælland, sikrer vi levering af fersk og frossen fisk fra dag til dag i Danmark og til Sverige. Vi er ca. 50 dedikerede medarbejdere, og har hovedkontor ved Frederikshavn, afdelingskontor i Hirtshals samt delvist bemandet kontor i Hanstholm.