Vi søger to dygtige chauffører – én til Sjælland og en til Vendsyssel. Erfaring med stykgods/fisk en fordel, men ingen betingelse. Al kørsel er med trækker/trailer.

 

CHAUFFØR TIL NATARBEJDE
SJÆLLAND (start/stop Vemmelev)

For tiltrædelse snarest muligt søges chauffør til kørsel med fersk og frossen fisk som stykgods på Sjælland. Arbejdet kræver, at du er omhyggelig og kan holde hovedet koldt, når der er pres på.

Du vil komme til at indgå i et team med 4-5 dygtige kollegaer med mange års erfaring. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold.

4 eller 5 dages arbejdsuge efter nærmere aftale. Start/stop i Vemmelev (kl. 22.30 - kl. 08.30).

 

CHAUFFØR TIL DAGTUR
VENDSYSSEL (start/stop Frederikshavn)

For tiltrædelse snarest muligt søges chauffør til fast tur i Vendsyssel med fersk og frossen fisk som stykgods.

4 eller 5 dages arbejdsuge efter nærmere aftale. Start/stop i Vangen (kl. 06.30 - kl. 18.30).

 

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om én af stillingerne, så send os en kort ansøgning (alder, erfaring mv.) på job@fiskelogistik.com, så kontakter vi dig efterfølgende. Du er også velkommen til at kontakte Susan Jensen, tel. 20 19 71 00 hvis du har spørgsmål.

 

 
Fiskelogistik Gruppen A/S – Nordvej 12, Vangen, 9900 Frederikshavn

 

Fiskelogistik Gruppen A/S er én af Danmarks førende transportør af indenlandsk fisk. Via et finmasket rutenet og terminaler i Jylland og på Sjælland, sikrer vi levering af fersk og frossen fisk fra dag til dag i Danmark og til Sverige. Vi er ca. 50 dedikerede medarbejdere, og har hovedkontor ved Frederikshavn, afdelingskontor i Hirtshals samt delvist bemandet kontor i Hanstholm.