Hop til hovedindhold

Det er mennesker, der får hjulene til at rulle i dagligdagen

 

Fiskelogistik Gruppen A/S blev grundlagt for mere end 60 år siden og er i dag førende indenfor transport af indenlands fisk. Vi har udbygget vores koncept gennem alle årerne, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Det gør vi ved at basere vores fremtid på menneskelige værdier; og aldrig gå på kompromis med vores nordjyske DNA. Så kunne du tænke dig at gøre karriere i Fiskelogistik Gruppen A/S, kan du her læse mere om, hvad der driver os som virksomhed og som team. 

 

Familievirksomhed

At være en familiedrevet virksomhed handler for os om andet og mere en jura og ejerforhold; det handler om værdier. Vi har stor fokus på sammenhold og på det menneskelige; fordi det er mennesker, der får hjulene til at rulle i dagligdagen, og mennesker, der har skabt den position, vi har i dag.

Uden de rigtige folk til at tage imod ordrer, koordinere og planlægge; og uden de rigtige chauffører til at transportere og aflevere fisken, nåede vi ikke ud over rampen; og uden vores loyale kunder ville vi ikke være, hvor vi er i dag - nemlig én af Danmarks førende på området.

 

Vindere spiller som et hold
Vi vil være de bedste til det, vi gør. Og det kræver, at vi har ambitioner om at blive det; plus de bedste medarbejdere. Dygtige rent fagligt, men også med dedikation, evne til at spille sammen og vilje til at gøre en forskel. Det er vigtigt, at vi kan regne med hinanden, og at kunderne kan regne med os. At vi aldrig springer over hvor gærdet er lavest, men finder de løsninger, der tjener os alle bedst.

Vi er i dag et stærkt team på godt 40 engagerede medarbejdere. Det vil helt sikkert blive udvidet de kommende år. Men ligegyldigt, hvor store vi bliver, så vil holdånden være den samme.

Vi er én stor familie

"I Fiskelogistik Gruppen er vi som én stor familie, hvor der er plads til os alle. Det giver naturligvis en stor tryghed i ansættelsen, at man ved man altid bliver bakket op og taget hånd om. Man bliver hørt og taget med på råd uanset, om man er elev eller har været ansat i mange år Selv om vi har en travl hverdag, bliver der passet på os, og der er stor fokus på, at vi fungerer sammen både som individer men også som team."

Birgitte Sørensen - Disponent

En arbejdsplads med sund kultur 

Vi tror på, at en arbejdsplads med gode forhold og en sund kultur, er nøglen til fælles succes. Vi har derfor altid fokus på, at vores medarbejdere trives - socialt, mentalt og fysisk. Vi arbejder altid for at styrke og vedligeholde de interne relationer, gennem sociale arrangementer og fysisk aktivitet, der er med til at styrke fællesskabsfølelsen og bidrage til en kultur, hvor vi løfter i flok. 

 

Den enkelte medarbejders sundhed er vigtig for os, og derfor tilbyder vi desuden sundhedsforsikring efter ét års ansættelse. 

 

Hvorfor Fiskelogistik Gruppen A/S?

Som ansat i Fiskelogistik Gruppen A/S får du en attraktiv arbejdsplads i en af de byer, vi opererer i. Du bliver en del af et stærkt og engageret team, der i samarbejde med kunder, leverandører, partnere og det omgivende samfund sørger for, at såvel danskerne som resten af verden kan få fersk og frossen fisk fra dag-til-dag – i den rigtige kvalitet og til tiden.

 

Vi har konstant fokus på følgende værdier:

  • Vi skal gøre vores arbejde ordentligt - hver gang
  • Vi udviser stor fleksibilitet i løsningen af vores kunders transportbehov
  • Vi går til alle opgaver med en optimistisk og detaljeorienteret tilgang
  • Vi har igennem mange års erfaring oparbejdet knowhow, og det skal tilgodese kunderne i vores samarbejde

Aldrig to dage, der er ens

"Jeg er elev hos Fiskelogistik Gruppen. Allerede fra min første dag, fandt jeg ud af, at jeg har en særlig interesse for logistikken. Det jeg kan godt lide er, at man altid har pulsen høj, og at to dage er aldrig ens." 

Andrada Cojocar - Elev