Hop til hovedindhold

Fisk er en fantastisk råvare

 

Fisk er en fantastisk råvare, når den håndteres rigtigt. Ikke kun på havet og i auktionshallen, men også under transporten fra producenten frem til supermarkedets køle/frysediske eller restaurantens køkken. Fisk er sundt og forbindes i vid udstrækning med situationer, hvor vi godt vil forkæle os selv og vores nærmeste. Fisk appellerer til den moderne, kvalitetsbevidste forbruger som værende ekstra delikat. Men udover ”lækker” betyder delikat også ”sart” og ”let fordærvelig” – derfor skal man være nænsom og ikke spilde tiden – derfor er transporten af fisken afgørende.

 

 

...så både de store og de små bruger os flittigt.

 

 

Fiskelogistik Gruppen A/S er en højt specialiseret transportør af fersk og frossen fisk. Via et fintmasket rutenet plus terminaler i både Jylland og på Sjælland sørger vi for levering af fisk fra dag til dag i hele Danmark og dele af Sverige. Med over 40 medarbejdere er vi ikke nær så store som de største, og ikke nær så små som de mindste - men vi er dedikerede - og i al beskedenhed de bedste - så både de store og de små bruger os flittigt.

 

Når man ser billeder fra transportvirksomheder, er det som regel af vogntog, udstødningsrør og andet gear, men det er i virkeligheden noget helt andet, det handler om. Godt nok skal vogntogene leve op til masser af både kapacitets- og myndighedskrav, ikke mindst, når der er tale om transport af køle-/frysevarer, men det ser vi som en selvfølge, at de gør. Derfor er vores fokus på det menneskelige. På dem, der tager imod ordrer, koordinerer og planlægger; på vores chauffører, der transporterer og afleverer fisken; og ikke mindst; på vores kunder. Tid er penge, og kunderne skal kunne regne med, at deres ordre når frem; sikkert og til tiden. Det gør den med Fiskelogistik Gruppen A/S.

 

 

Derfor er vores fokus på det menneskelige.

 

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi har med at gøre, og tør godt sige, at vi er stolte af, hvad vi har opbygget. Vi er en familieejet virksomhed med base i Frederikshavn og Hirtshals og med medarbejdere, der hver dag gør alt, hvad de kan for at rådgive dig bedst muligt og opfylde dine behov. Vi er eksperter i skræddersyede løsninger til alle dele af fiskerierhvervet plus andre fødevarerelaterede brancher.

 

 

...ordentlighed en del af vores nordjyske DNA

 

 

Hos Fiskelogistik Gruppen A/S er vi nordjyder om en hals, og det skal du ikke være ked af. For det første er vi helt tæt på de store fiskerihavne, med lager, køle-/frysefaciliteter og omlæsning i Frederikshavn, foruden omlæssefaciliteter i Hirtshals. Og for det andet er ordentlighed en del af vores nordjyske DNA. Hos os kan du altid regne med, at et ord er et ord, og at tingene er i orden;  vi kunne ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Så har du en udfordring, i relation til transport af dine fisk, så hold dig ikke tilbage. Vi er her for at løse den for dig.

Vores historie

Vores historie, som specialiseret transportør af fersk og frossen fisk, strækker sig mere end 60 år tilbage. Vi har vores rødder plantet solidt i den nordjyske muld – og det er vi stolte af.

Vores vision og værdier

Vores vision er, til enhver tid, at kunne understøtte vores kunders forretning ved at tilbyde det mest finmaskede rutenet med høj frekvens til alle segmenter i fiskerierhvervet og andre fødevarer relateret segmenter. Vores rutenet dækker alt fra direkte landinger og leveringer på fiskeriauktionerne til grossister og detailleddet.

Helt grundlæggende er det dig – vor kunde – der er i fokus. Vi ønsker at være en partner du til hver en tid kan stole på, og en du kan komme i dialog med. Vi vil tilbyde dig den højeste kvalitet og effektivitet, og vi lægger stor vægt på respekt for mennesker og miljø. Kvalitet er derfor et nøgleord, og du vil kunne drage stor fordel af vor fleksibilitet og pålidelighed.

Det støtter vi

Vores nordjyske DNA viser sig i vores ærlighed, ansvar og vores ordentlighed. Vi kerer os om vores medmennesker og nyder at støtte aktiviteter, indsamlinger og velgørende organisationer og fonde.

Certificeringer og kontrolrapporter

Du kan regne med, at der er orden i tingene, når du samarbejder med Fiskelogistik Gruppen A/S. Derfor har vi alle lovpligtige certificeringer og kontrolrapporter, eksempelvis FRC-certificering og Fiskeri- og Fødevarekontrol. Derudover har vi certificeringer på vores lastbiler, som selvfølgelig er egnet til at fragte fødevarer.

Kontakt
Fiskelogistik
Gruppen A/S

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi har med at gøre. Har du en udfordring, i relation til transport af dine varer, om det er fisk, andre fødevarer eller et helt tredje produkt? Vi er her for at løse den for dig.

 

Vagttelefon: +45 70 21 12 00