Hop til hovedindhold

Hurtig og effektiv vask af store køretøjer

 

Vi taler af erfaring, når vi siger, at store køretøjer bliver beskidte, når de hver dag fragter gods rundt på de danske veje. Derfor tilbyder vi nu vores kunder, at de kan vaske deres busser, lastbiler, vogntog og varebiler i vores nye vaskehal i Transportcenter Nord i Frederikshavn.

 

I slutningen af sommeren 2021 indviede vi vores nye vaskehal, og efter en testperiode med indkøring, blev vaskehallen i efteråret 2021 gjort tilgængelig for alle vores kunder.

 

Hvis du, som kunde ønsker adgang til denne service, får du udleveret et vaskekort, som giver adgang til vaskehallen. Kortet bliver programmeret, så det passer til præcis dit køretøj. Dette gør vi for at tilpasse vaskeprogrammet og for undgå skader på køretøjet og på vaskemaskinen. Der er inden start af vaskeprogrammet mulighed for brug af højtryksrenser (hedvand). Udtag med forblandet vand med insektfjerner er ligeledes tilgængeligt. Vaskehallen har døgnåbent.

 

Vaskemaskinen er leveret af den anerkendte og markedsledende tyske producent Washtec.

Økonomichef

Rasmus Christiansen

Benyt vores vaskehal til dit køretøj eller flåde 

Du er velkommen til at kontakte os for at få et skræddersyet tilbud, hvis du ønsker at anvende vores vaskehal. 

Kontakt
Fiskelogistik
Gruppen A/S

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi har med at gøre. Har du en udfordring, i relation til transport af dine varer, om det er fisk, andre fødevarer eller et helt tredje produkt? Vi er her for at løse den for dig.

.

 

Vagttelefon: +45 70 21 12 00