Hop til hovedindhold

Det vi ånder for

 

Vores vision er, til enhver tid, at kunne understøtte vores kunders forretning ved at tilbyde det mest finmaskede rutenet med høj frekvens til alle segmenter i fiskerierhvervet og andre fødevarer relateret segmenter. Vores rutenet dækker alt fra direkte landinger og leveringer på fiskeriauktionerne til grossister og detailleddet.

 

Helt grundlæggende er det dig – vor kunde – der er i fokus. Vi ønsker at være en partner du til hver en tid kan stole på, og en du kan komme i dialog med. Vi vil tilbyde dig den højeste kvalitet og effektivitet, og vi lægger stor vægt på respekt for mennesker og miljø. Kvalitet er derfor et nøgleord, og du vil kunne drage stor fordel af vor fleksibilitet og pålidelighed.

Karriere i Fiskelogistik Gruppen A/S

Fiskelogistik Gruppen A/S er én af Danmarks førende transportør af indenlandsk fisk. Via et finmasket rutenet og terminaler i Jylland og på Sjælland, sikrer vi levering af fersk og frossen fisk fra dag til dag i Danmark og til Sverige. Vi er ca. 50 dedikerede medarbejdere, og har hovedkontor ved Frederikshavn, afdelingskontor i Hirtshals samt delvist bemandet kontor i Hanstholm.

Kontakt
Fiskelogistik
Gruppen A/S

 

 

Vagttelefon: +45 70 21 12 00