Hop til hovedindhold

Transport af fisk i to generationer

 

Nordjyske rødder

Vores historie, der går mere end 60 år tilbage, har rødderne solidt plantet i den nordjyske muld.

 

Siden firmaets etablering i 1961 har vi fortrinsvist koncentreret os om transport af ferske og frosne fiskeprodukter. De første år var udgangspunktet fiskerihavnen i Asaa, men allerede i slutningen af 60'erne omfattede vores transporter alle betydende fiskerihavne i Jylland. Det udviklede sig til et af branchens mest effektive rutesystemer. 

 

I årerne frem begyndte vi at beskæftige os med internationale transporter. Gennem samarbejde med kollegaer blev Trans Mar Danmark startet, og der blev opbygget et af markedets mest effektive rutesystemer til Spanien fra alle fiskerihavne i Danmark. Siden fulgte et lignende rutenet til Italien igennem ejerskab af Nissen & Petersen A/S. Køle-fryse terminalen Service Team i Padborg blev tilkøbt, så vi kunne yde vore kunder en total transportløsning med stor fleksibilitet og sikkerhed. 

 

Tiderne og markederne ændrede sig, og omkring århundredskiftet besluttede vi at sælge vores internationale transporter til Europa fra. De følgende år oprustede vi vores nationale rutenet, og udvidede med eksportkørsel til Norge, hvor vi blev ’husspeditør’ for Linjegods AS, som senere ændrede navn til Schenker AS. I næsten 17 år samarbejdede vi med Schenker AS på det norske marked, men valgte i 2017 at indstille vores internationale transporter. Som følge af et stigende ønske om at udvide vores rutenet på det danske marked.

 

Et stærkt fundament

Tingene tog for alvor fart i september 2004, da vi fusionerede med Peter Mortensen Transport & Spedition. Ved samme lejlighed blev Jan Leth Sørensens Skagensrute til Sjælland og København opkøbt. 


Den nye virksomhed fik navnet Fiskelogistik Gruppen A/S. De mangeårige erfaringer og vigtige netværk, vi, i gruppen, samlet har oparbejdet, gør det i dag muligt at sikre fiskerierhvervet og fødevareindustrien det ubetinget bedste rutenetværk i Danmark og Sverige.

Vi tror på fremtiden

I dag er Fiskelogistik Gruppen A/S fortsat en familievirksomhed, ejet af 2. generation af familien bag CJ Transport, og med hovedkontor i Nordjylland. Det er vi stolte af, for vi ved, at vores nordjyske DNA og værdier rimer på ordentlighed, nærhed og service – og på fremtiden. Hos os vil et ord altid være et ord, og tingene i orden. Vi glemmer aldrig, at vi er her for hinandens skyld.

Kontakt
Fiskelogistik
Gruppen A/S

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi har med at gøre. Har du en udfordring, i relation til transport af dine varer, om det er fisk, andre fødevarer eller et helt tredje produkt? Vi er her for at løse den for dig.

 

Vagttelefon: +45 70 21 12 00