Hop til hovedindhold

At gøre en forskel

Hos Fiskelogistik Gruppen A/S går vi meget op i at kunne gøre en forskel for dem som har det svært, og dem som har brug for en hjælpende hånd. Vi mener netop, at de som har mulighed for det også har en forpligtelse til hjælpe andre. Derfor donerer vi blandt andet hvert år et beløb til de danske Julemærkehjem. Derudover har vi de seneste støttet TV2 og Kræftens Bekæmpelses indsamling, Knæk Cancer, med et større beløb.

Vores vision og værdier

Vores vision er, til enhver tid, at kunne understøtte vores kunders forretning ved at tilbyde det mest finmaskede rutenet med høj frekvens til alle segmenter i fiskerierhvervet og andre fødevarer relateret segmenter. Vores rutenet dækker alt fra direkte landinger og leveringer på fiskeriauktionerne til grossister og detailleddet.

Helt grundlæggende er det dig – vor kunde – der er i fokus. Vi ønsker at være en partner du til hver en tid kan stole på, og en du kan komme i dialog med. Vi vil tilbyde dig den højeste kvalitet og effektivitet, og vi lægger stor vægt på respekt for mennesker og miljø. Kvalitet er derfor et nøgleord, og du vil kunne drage stor fordel af vor fleksibilitet og pålidelighed.

Kontakt
Fiskelogistik
Gruppen A/S

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi har med at gøre. Har du en udfordring, i relation til transport af dine varer, om det er fisk, andre fødevarer eller et helt tredje produkt? Vi er her for at løse den for dig.

 

Vagttelefon: +45 70 21 12 00